2009. február 28., szombat

Boldog Babák Találkozója:)

El kell mesélnem, hogy mi történt ma velem!:) Minden úgy kezdődött, hogy anyával és apával úszni mentünk. Apa csak az uszódáig tartott velünk, aztán elment vásárolni. Az öltözőben felfigyeltem egy plakátra, amin egy borzasztóan ismerős kislány kukucskált rám. Anya először nem is foglalkozott a plakáttal, csak magában állapította meg, hogy nagyon hasonlít rám a rajta szereplő kislány. Aztán amikor az öltözős lányok rákérdeztek, hogy "Teljesen véletlenül nem Lili van azon a plakáton?", akkor mindketten rájöttünk, hogy miért volt olyan ismerős a kislány a képen. Hát persze, hogy én vagyok rajta:)) Nagyon meglepődtünk anyával, mert nem tudtuk, hogy az én képemmel fogják reklámozni a Babafesztivált, és azon belül is az I. Magyarországi Babamászó versenyt:))
Anya megkereste Gitta nénit, aki a plakátot készítette. Gitta néni elnézést kért, hogy a megkérdezésünk nélkül rátett a plakátra és megígérte, hogy anyának is ad belőle egyet:)
Szóval már nem csak Maszat bajnok vagyok, hanem reklámarc is:)
A Boldog Babák Találkozójára egyébként csak október 9 és 11-e között kerül sor. Anya szerint ha már velünk reklámozzák a fesztivált, akkor mindenképpen illik résztvenni rajta, úgyhogy mi mindenképpen ott leszünk:)

6 megjegyzés:

Unknown írta...

kis reklámarc:) nagyon édes a plakáton:)

Ercsi írta...

Ez tök jó, hogy ilyen híres lettél Lili baba! :D
(Bár, bevallom, én lehet nagyon kiakadnék, ha a megkérdezésem nélkül felhasználnák Lilu képeit... :S Megtiszteltető dolog, de a szülőnek engedélyeznie KELL, hogy e gyermekét felhasználják reklám célokra...)

Nici írta...

Tényleg izgi story :) Egyetértek Ercsivel, hogy azért egy engedélykérés nem ártott volna...
De a kép édes :)

Jó lett az új design, látom Emi Te is visszaszámlálódsz :D

Zita írta...

Hű, ez nem semmi dolog ám! Gratulálok! Utána fogok nézni, hogy mi is az, amit Lili reklámoz.

Lili írta...

Köszi csajok! Azért nem reklamáltunk, mert nem egy olyan nagyszabású rendezvényről van szó, meg hát tényleg nagyon meglepődtünk.

Nici, bizony már visszaszámolunk. Kevesebb, mint egy hónap van hátra az első szülinapig:))) Olyan izgi:)))

Szössz-Andi írta...

Gratulálok Lilinek a sztársághoz vezető út első lépcsőfokához :)

 

Design By:
SkinCorner