2013. december 12., csütörtök

Vajon mit fog hozni a Jézuska

Természetesen egy csomó mindent.... Mivel én még nem tudok olvasni, ezért simán megörökíthető itt, hogy milyen zűrzavar van/volt - már megint - a karácsonyi ajándékom körül.

Szóval amire leginkább vágyok a Jézuskától az a Lego friends Delfin Cirkáló, amit Titanicnak neveznék el. Több helyen is jártunk az utóbbi időben, ahol láttuk ezt a hajót, gondoltam nem lesz nehéz beszereznie a Jézuskának, hiszen majd mindenhol lehetett kapni. Azonban a Jézuska elég lassan reagált idén Karácsnykor (így volt ez tavaly is...) és mire észbekapott, hogy tán be kellene szerezni az ajcsit, konkrétan elfogyott a Müllerből, ahol a legjobb áron volt beszerezhető. Jézuska megkérdezte az eladókat, hogy hoznak-e még Karácsony előtt, akik megnyugtatták, hogy igen, lesz még ilyen játék és fel is írták a nevét és a telefonszámát, hogy ha megérkezik, akkor egyet félretesznek és telefonálnak. Jézuska megnyugodott és mások ajándékainak beszerzésén kezdett el foglalatoskodni. Látott más boltokban is ilyen hajót, de mivel ő már leadta a megrendelést, végül sehol nem vette meg. Mivel a Müllerből nem telefonáltak, Jézuska úgy döntött, hogy felhívja őket és megkérdezi, mikor érkezik a hajó. Sajnos a néni, aki felvette a telefont igencsak bunkó volt. Azt mondta, hogy egyáltalán nincs és nem is lesz az a hajó és hogy nem is érti miért írták fel a nevét, már rég elfogyott és nem is lehet rá rendelést leadni. Jézuska nagyon elszontyolódott, gondolta utánanéz a neten, lehet-e máshol kapni. Sajnos egyik webshopban sem járt sikerrel. Szólt a társának is, hogy ő is nézzen körül a játékboltokban, de sajnos mindenhonnan elfogyott.

Jézuska már elkönyvelte, hogy a vágyott hajót idén nem tudja nekem beszerezni. Vett helyette valami mást, ami talán kárpótolni fog. Aztán az egyik szünetben beszélgetni kezdett az egyik ismerősével és szóba került a Delfines hajó, amit sehol, de sehol nem lehet már kapni. Ezt követően visszament a helyére és kb 1 óra múlva kapott egy emailt, a következő tárggyal: Itt még van 3 db
http://www.retrotoys.eu/dolphin-cruiser-41015. Mikor megnyitotta Jézuska a weblapot már csak két hajó volt, azonban másfélszer annyiért, amennyiért korábban kinézte. Hezitálni kezdett, hogy mennyit ér neki egy nagy mosoly a fa alatt. Addig hezitált, amíg valaki elvitt még egy hajót, így végül egy maradt. A történet vége egyenlőre titok, Karácsonykor kiderül, hogy az utolsó hajó a mi fánk alá kerül-e.


Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner