2009. március 25., szerda

Szeretnék végre meggyógyulni

Még mindig küzdök ezzel a náthával. Egész nap folyik az orrom, sűrűn szívja anya, de egyenlőre mindhiába, nem akar felszakadni az orrturka. Pedig a gyógyszereket és a C vitamint is szedem becsületesen. Ma reggel is arra keltem, hogy alig kapok levegőt:(((

Apa délelőtt elment a gyógyszertárba és vett egy kicsit erősebb orrsprayt, mert a sterimar semmit nem használ már. A mai napot egyébként szó szerint végigaludtam anya mellkasán. Csak enni, meg orrot szívni keltem fel. Az orrszívás annyira kimerít, hogy utána mindig nagyon hamar elalszom. Lázam szerencsére nincs csak hőemelkedésem volt.

Aktuális gyógyszeradagom:

Antibiotikumos orrcsepp: 3X1 csepp/orrlyuk
Fenistil csepp: 3X4 csepp
Sinupret csepp: 3X10 csepp
(Utóbbi kettőt kiskanálra szokta csepegtetni anya, én pedig mindig szó nélkül beveszem, pedig a sinupretnek állítólag nagyon keserű íze van...)

A fentieken kívül kapom a szokásos napi egy csepp D vitamint, és napi 10 csepp C vitamint is, és orrszívás előtt physiomer oldatot is fúj be anya az orromba, hogy felszakítsa a váladékot. Harmadik napja megy ez a kúra, de egyenlőre nem látjuk hatását:( Még négy nap van hátra a szülinapomig, addigra valahogy meg kell gyógyulnom... különben, hogy fogok bulizni??

2 megjegyzés:

Unknown írta...

jaj,szegénykém :(mielőbbi gyógyulást kivánunk neked.tudod 4nap múlva te leszel az ünnepelt és mindenki mégjobban rád fog figyelni és nagyon elfognak kényeztetni :)
sok gyógyvirágot küldünk

Unknown írta...

o draga
hat jobbulast neked
Mikor Csigusz volt beteg
ket napig felorankent szivtam az orrat
de halistenek nem dugult be
o folyatta jobbra-balra
es kenegette szet magan...
gyorsan gyogyulj a bulidra:)

 

Design By:
SkinCorner