2014. május 25., vasárnap

Gyereknap az oviban

családi gyereknap volt tegnap az óvodánkban amire anyával mi is kilátogattunk. Eleinte úgy volt, hogy nem megyünk, inkább gyakorolni akartam a biciklizést, de amikor meghallottam, hogy lesz ugrálóvár, meg arcfestés, meggondoltam magam. Az idő gyönyörű volt, mégis csak nagyon kevesen jöttek el idén. A csoporttársaim közül Fanni, Bius, Ténia, Boti, Beni és Emese voltak még kint.

Az ugrálóváron kívül volt tűzoltó autó, voltak vicces feladatok, amikért zsetont lehetett kapni, amit aztán be lehetett váltani apró játékokra. Anya találkozott a logopédusommal, akivel már rég akart beszélni. A logopédus nem mondott újdonságot. Mindenképpen folytatni kell a nyári szünetben a fejlesztésemet. Most az S, Sz és Cs betűket gyakoroljuk mondatokban. A logopédus néni azt mondta, hogy ő semmiképpen nem javasolta nekem az iskolát, mert az egy dolog, hogy több hangot sem tudok még rendesen kiejteni, de sajnos a figyelmemmel is probémák vannak, állandóan elkalandoznak a gondolataim és fél percig sem bírok egy helyben ülni....
Anya megköszönte, hogy ettől függetlenül mégis elküldtek, erre Csilla néni nem mondott semmit. Anya megkérdezte, hogy tud-e valakit, aki a nyári szünetben tart foglalkozásokat. Csilla néni azt mondta, hogy szívesen foglalkozik velem, és abban maradtak, hogy beírja a telefonszámát a füzetembe és egyeztetik, hogy mikor fogok hozzá járni.

A gyereknap az aulában ért véget ahol egy bácsi és egy néni néptáncot tanítottak a gyerekeknek és felnőtteknek. Anya és Kati próbáltak rávenni, hogy beálljunk a körbe, de az lett a vége, hogy őket vitték táncba, mi pedig kint maradtunk Mesivel és jót röhögtünk rajtuk. Végül a Most múlik pontosan zenéjére mi is beálltunk Mesivel és Biussal táncolni.

Az ovis program után Mesi átjött hozzánk és nem csak a délutánt, az éjszakát is nálunk töltötte.

Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner