2014. augusztus 23., szombat

És még mindig csak készülünk...

Rengeteg sok dolgot kell beszerezni az iskolába. Ma megvettük a tornafelszerelést (kék tornacipőt választottam mert az a kedvenc szinem), tisztasági csomagot, úszó felszerelést, ünneplő cipőt és egy rakat őszi ruhát. Már csak a technika doboz hiányzik, na meg egy őszi cipő meg egy váltó cipő és kitudjamégmi... 26-án vehetjük át a könyveket, ami az első osztályosoknak ingyenes, másnap kell befizetni az ebédet, a tanévnyitó pedig vasárnap délután 6 órakor lesz. Ki látott már ilyet, vasárnap hatkor évnyitót rendezni?! Nah mindegy is. Nagyon várom már az iskolát, számolom vissza a napokat.
Anya is várja már, mert amint elkezdődik, fellélegzik a pénztárcája. Eddig 150 ezernél tartunk, ami az iskolakezdést illeti és hol van még a vége?

Az iskolát 27,5 kg-al és 118,5 cm-el kezdem el. Ideális iskolaméret szerintem :)

Jah ami a ruhákat illeti csupa jó tanulós ruhákat választottunk és nem divatosokat, mert az iskolában szerintem nem divatozni kell, hanem jól tanulni. Ez a véleményem.

Most egyébként menetfelszerelésben (szürke fekete pöttyös ruha, fekete fehér pöttyös cicanadrág, miniegeres hajpánt) a tüzijátákot várom, amire mama fog elvinni és amíg nem kezdődik el, addig wc papír kockákat számolok. Remélem, mire a végére érek a gurigának, elindulunk...




Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner