2014. április 7., hétfő

Szülői értekezlet

Anya ma elég mérgesen jött haza a szülői értekezletről, ugyanis a dadus néni azt mondta, hogy lepkehimlős vagyok, úgyhogy vigyen el orvoshoz. Már a szülői alatt írt egy sms-t apának, hogy vizsgáljon meg, de apa nem látott rajtam semmi furcsát és anya sem, miután az értekezlet után tüzetesen megnézett. Fel is hívta Juci nénit, hogy nincsenek rajtam fura foltok, de azért elvisz az orvoshoz is, döntse el ő, hogy van-e bármi fertöző betegségem. Már csak az kéne, hogy kiderüljön, hogy fertőző betegségem van, egy nappal a szülinapom után, ahova a fél csoportot meghívtuk.
Persze Juci néni a telefonba már egészen mást mondott. Mondta, hogy vigyen nyugodtan anya, de anya mondta, hogy most már csak azért is elvisz a dokihoz, végtére is hangosan, több szülő jelenlétében állapították meg, hogy karanténben a helyem. Így a héten már nem megyek oviba és jövő hétfőn is otthon leszek, mert aznap megyünk a védőnénihez, meg a hat éves oltásomért és a labor vizsgálatra, amit majd vinnünk kell a gasztroenterológiára.

A szülőin amúgy nem volt semmi extra. Elmondták, hogy mikor lesz a ballagás, meg a kirándulás, meg, hogy mi várható még ebben az évben. Őszintén, alig várjuk már, hogy itt hagyjuk végre ezt az ovit...

Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner