2011. április 20., szerda

Rossz rossz hírek:((((

Nagyon-nagyon szomorúak vagyunk mert tegnap kaptunk egy levelet amelyben az állt, hogy az óvodai felvételi kérelmünket helyhiány miatt elutasították:( Anya és apa is nagyon kiakadt, amikor megtudták a rossz hírt, és anya azonnal írt egy dörgedelmes levelet a Tulipán óvoda intézményvezetőjének, meg a kedves jegyző asszonynak, apa pedig felhívta a védőnőt, hogy ő is benne volt-e ebben csúnya a dologban.
A védőnő azt mondta, hogy evvan, 120 gyereket utasítottak el, fellebbezhetünk...
Anya emiatt még mérgesebb lett és én is elsírtam magam, amikor meghallottam, hogy nem mehetek óvodába:((. Pedig annyira szeretnék gyerekek közt lenni. Jó a papával meg a nagyival, de szükségem van társaságra és ha szeptembertől sem járhatok, amikor már 3 és fél éves leszek, akkor mikor tudok végre elkezdeni szocializálódni????
Az este folyamán anya haragja alábbhagyott és lefekvésre a nagyon dörgedelmes hangvételű levélből egy kultúrált könyörgő levél lett. (Rendkívül szomorú, hogy könyörögnünk kell, miközben olyan gyerekeket vesznek fel szó nélkül, akiknek a szülei egész nap otthon vannak.)
Ma anya korábban hazajött a munkahelyéről és együtt elmentünk az oviba jekjamájni, azaz reklamálni:). Az oviban nagyon kedvesek és megértőek voltak, de sajnos nem tudtak semmi bíztatót mondani. Átvették a jogorvoslati kérelmünket, mondták, hogy május 31-én ül össze a bizottság és akkor fognak dönteni a sorsomról.... Egyébként az oviban azt mondták, hogy csak 53 gyereket utasítottak el. Így egy icipicit nagyobb esélyem van arra, hogy mégis bekerülhetek, de még mindig kb a 0-val egyenlő:((.
Mindenesetre nem hagyjuk annyiban a dolgot, mert nekem igenis JOGOM van oviba járni és anya addig fog menni, amíg nem sikerül megoldania ezt a problémát. Azt mondta, hogy ha kell, bemegy a polgármesteri hivatalba, jól elagyabulálja a legmagasabb sarkú cipőjével a polgármester bácsit, aztán meg jól otthagy, hogy ő vigyázzon rám, amíg dolgozik... Persze ez csak vicc, semmi pénzért nem engedné hogy ilyen buta emberek vigyázzanak rám, pedig megérdemelné a kedves gyáli önkormányzati hivatal, akik városközpontot építenek ahelyett, hogy a bölcsödei és óvodai ellátásról gondoskodnának, ami elvileg kutya kötelességük lenne....

Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner