2014. január 14., kedd

Újabb foglalkozás

Megkaptunk a nevelési tanácsadóból a szakvéleményt. Rengeteg dologban átlagon felüli tejesítményt mutatok, de azért van egy-két dolog, amiben fejlődnöm kell.
Az intellektuális képességek teljes skáláján elért eredményem 118 és 122 közé esik, ami azt jelenti, hogy intellektuálisan nagyon okos vagyok. Azt is írták, hogy a velem egykorúak 91%-nál jobban teljesítek és 98%-ban oldok meg helyesen feladatokat, amiket a velem egyidősek 90%-os megbízhatósággal. Jók a verbális képességeim. A gondolkodási képességben a teljesítményem nagyon jó.
Az összegzésben az áll, hogy Lili magas átlagos intellektusú gyermek, intelligencia struktúrája harmónikus, azonban térben, síkban és időben tájékozódás, ritmus részképességek területén elmaradás tapasztalható. Ezeket a területeket fejeszteni kell a sikeres iskolakezdés érdekében. Elvileg óvodai környezetben kiscsoportos foglalkozásra lennék jogosult, de mint tudjuk ezt az ovi nem támogatja, úgyhogy magán úton kell megoldanunk ezt a problémát.
Nagy szerencsénkre gyorsan találtunk is egy foglalkozást. Évi néni az ex ovinénim a napokban írt anyának a facebookon. Megkérdezte, hogy vagyunk, mire anya elmesélte, hogy állandóan hasfájásra panaszkodom és elmondta azt is, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást keres. Erre Évi néni elmondta, hogy vasárnaponként tart foglalkozásokat és ha gondoljuk szívesen foglalkozik velem is. Nagyon megörültünk, mert Évi néni jól ismer, úgyhogy ha valaki, akkor ő tudja, hogy mik a hiányosságaim, úgyhogy rögvest letisztáztuk, hogy vasárnaponként kettőtől-háromig járni fogok hozzá.
Amúgy Évi néni azt is elmondta, hogy én voltam a kedvence, ez nagyon jól esett nekünk :)

Mivel még mindig rendszeresen fáj a hasam, ezért az RSG-t és a zumbát is abbahagytuk. Most csak angolra járok és majd Évi nénihez, na meg sakkra az oviban. Bőven elég lesz ennyi foglalkozás egyenlőre ;)

Nincsenek megjegyzések:

 

Design By:
SkinCorner